29 de nov. 2007

Exposició “La Mar de Llengües. Parlar a la Mediterrània”





A la Mediterrània, la paraula cultura s’escriu en plural. Els pobles d’aquesta mar entre terres han pogut compartir perquè, primer, han sabut crear; i han tornat a crear mentre compartien. D’aquesta manera han fet els paisatges, les cuines, les cases i les llengües, sobretot les llengües.

Les llengües constitueixen la clau de volta de les cultures. Ens vinculen al passat i ens projecten vers el futur. Un futur que volem compartit, més encara a la Mediterrània, una regió del món que alguns pretenen frontera de civilitzacions i que nosaltres reivindiquem com a espai d’intercanvi.

L’exposició La mar de llengües permet observar la Mediterrània des d’una òptica no gaire habitual: la de les seves llengües. La Casa de les Llengües us convida a descobrir una mar de llengües, una visió de la Mediterrània que us sorprendrà.

Aquesta exposició es podrà veure a l’Institut d'Estudis Ilerdencs fins el 3 de febrer de 2008. Després s’instal·larà del 14 de febrer al 16 de març a la Casa de Cultura de Girona, durant la primavera a Barcelona i la tardor a Tarragona.

Més informació